среда, 22. октобар 2014.

Internacionalna Majska Konferencija o Strategijskom Menadžmentu – IMKSM prihvaćena je u bazu EBSCO Host

Internacionalna Majska Konferencija o Strategijskom Menadžmentu – IMKSM (http://mksm.sjm06.com/ ), prihvaćena je u bazu EBSCO Host. Samim time, svi radovi koji će se publikovati u Zbornicima radova sa ove konferencije, u narednim godinama, biće uvršteni u EBSCO Host DataBase (http://www.ebscohost.com/ ).  Time će naša konferencija dodatno dobiti na internacionalnom značaju, ali će i autori radova imati veće benefite. 
Naime, više od 90% svetskih biblioteka je pretplaćeno na usluge EBSCO baze. Partneri za sublicencu EBSCO baze su Britannica, World Book, Pearson and Grolier. Samim time, zbornik radova naše konferencije se uključuje u publikacije najvećeg svetskog renomea. U akademskim zajednicama pojedinih zemalja je publikacija rada u zborniku, koji je u EBSCO bazi, dovoljna i za prijavu teme doktorske disertacije. Samim time, očekujemo da će ovim putem interesovanje za Majsku Konferenciju o Strategijskom Menadžmentu dodatno porasti. 
Majska konferencija o stretgijskom menadžmentu 2015 – IMKSM2015, planirana je za period 29-31 Maj 2015. Ovo će biti jedanaesta Majska konferencija. Više detalja je dostupno na zvaničnoj web stranici konferenije: http://mksm.sjm06.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Странице